fbpx

Chcesz otworzyć
swojego makaruna?

Napisz do nas!
„Pomoc franczyzodawcy była dla mnie ogromnym wsparciem, bo przecież nie miałam żadnego doświadczenia ani w prowadzeniu firmy, ani tym bardziej w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.”
Agata Marciniak, Franczyzobiorca z Krakowa

Oferta franczyzowa

Franczyzobiorca uzyskuje prawo do:
Dostępu do dostawców produktów i preferencyjnych cen
Znaku towarowego i prawa do wykorzystania marki Makarun Spaghetti and Salad
Technologii produkcji oraz wiedzy know-how
Istniejących elementów reklamowych i marketingowych
Oferujemy pomoc w:
Ocenie i wyborze lokalizacji
Aranżacji i przystosowaniu lokalu
Doborze i przeszkoleniu pracowników
Akcji promocyjnej lokalu

Cele i wartości kluczowe

Jakość i smak

Nasze dania posiadają unikalny smak, który jest wynikiem używania produktów wysokiej jakości, bez konserwantów i importem włoskiego makaronu z pszenicy Durum

Rozpoznawalność

Dzięki wspólnemu doświadczeniu twórców marki Makarun, powstał rozpoznawalny brand. Charakterystyczne, pomarańczowe opakowania w połączeniu z czerwonymi widelcami, doskonale wyróżniają się na ulicach, skwerach i w parkach

Niska cena

Cena, którą wypracowaliśmy dzięki ilości sprzedaży oraz starannemu dobieraniu półproduktów wyróżnia spaghetterię Makarun, jednocześnie tworząc nasz produkt jedną z najtańszych propozycji obiadowo-lunchowych

Warunki finansowe

Koszty inwestycyjne od
90 000 zł
Wstępna opłata franczyzowa
19 000 zł
Bieżąca opłata franczyzowa
7% od obrotu

Nasz zespół

Marcin Szworak Współwłaściciel +48 691 254 638 marcins@makarun.pl
Przemysław Robert Tymczyszyn Współwłaściciel +48 694 559 453 przemek@makarun.pl

Skontaktuj się z nami






    Wolisz zadzwonić? Pokaż numer telefonu
    tel. +48 691 254 638